HTML

Elegem van!

Elegem van, mert hülyének néznek! Mondjuk meg a gyártóknak, mit gondolunk a termékeikről, és a marketing trükkjeikről.

Friss topikok

Archívum

A STOP blogról indulásképpen

2008.11.16. 19:31 :: Gerike07

Jelen blogot azzal a hirtelen felindulással indítottam, hogy meguntam, a gyártók mennyire hülyének nézik a vevőket. Holott belőlünk élnek!

Trenddé vált a mennyiségek csökkentése, a termék akciós fel-le árazása, a gyanús összetevők megjelenése, vagy éppen a meglévő funkciók újként bemutatása. Jó lenne, ha a gyártók észrevennék, a vevők ezt egyre kevésbé tolerálják, és akár odáig is fajulhat a dolog, hogy a terméket többet nem vásárolják meg.

A legfontosabb, hogy nem akarok versenyezni a Homárral, kedvenc oldalammal, nem várok olyan jellegű leveleket, hogy kukacos volt a termék, 1 napig működött a termék, és hasonlók. Kimondottan arra utazunk, ahol a gyártó szándékosan próbál meg minket átverni, és mi ezt nem hagyjuk! Mert ugye nem hagyjuk?

A fenti kategóriának megfelelő jelzéseket örömmel fogadok, és hamarosan publikálom is a lapon.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stop.blog.hu/api/trackback/id/tr87772378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szplöttyy 2009.05.23. 16:27:48

Sok sikert kívánok a bloghoz!

Remélem népszerű lesz!
süti beállítások módosítása